Josh utvecklar för iPhone

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS, XCAP by edenstrom1 Comment

Communityutvecklarna Josh har tagit del av Apples iPhone SDK och har utvecklat XCAP MINI för iPhone. Via iphone.josh.se finns nu en iPhone anpassad sajt av Josh.se. Annars snackas det mest om att den mobila webben är död. Vem behöver WAP, CHTML och 235 pixlar breda sidor när hela webbsidor läses in lika snabbt av iPhone och dess efterföljare? iPhone verkar vara den enda telefon det läggs seriös tid på för enhetsanpassning. Yahoo! Mobile evangelisten och mobilstartup...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment