Knepiga CMS-termer #6: Luntbuild

In Nyheter by edenstrom4 Comments

Luntbuild är ett byggautomatiserings- och hanteringsverktyg. Luntbuild förenklar continuous integration eller nattliga byggen genom att knyta ett webbgränssnitt till hanteringen. Continuous integration är en praxis som går ut på att frekvent och verifierat, för att snabbt identifiera eventuella fel, integrera sitt arbete, åtminstone dagligen. Integrationen ska ske med automatiskt bygge och inkludera test. Byggen i Luntbuild kan förses med sök, kategorisering, promotion, patching, delete, etc. Konkurrenter till Luntbuild är Cruise Control och Anthill.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. För organisationer som kör Team Foundation Server (som blev än bättre när 2008:an släpptes) är Build Server (tillägg som ingår i TFS) ett annat alternativ.

  2. För organisationer som kör Team Foundation Server (som blev än bättre när 2008:an släpptes) är Build Server (tillägg som ingår i TFS) ett annat alternativ.

  3. Håller med, där finns hela AM-kedjan med projektstöd, ScrumDashboard, build, källkodshantering, mm. Ett komplett verktyg för oss som kör MS.

  4. Håller med, där finns hela AM-kedjan med projektstöd, ScrumDashboard, build, källkodshantering, mm. Ett komplett verktyg för oss som kör MS.

Leave a Comment