Knepiga CMS-termer #6: Luntbuild

In Nyheter by edenstrom4 Comments

Luntbuild är ett byggautomatiserings- och hanteringsverktyg. Luntbuild förenklar continuous integration eller nattliga byggen genom att knyta ett webbgränssnitt till hanteringen. Continuous integration är en praxis som går ut på att frekvent och verifierat, för att snabbt identifiera eventuella fel, integrera sitt arbete, åtminstone dagligen. Integrationen ska ske med automatiskt bygge och inkludera test. Byggen i Luntbuild kan förses med sök, kategorisering, promotion, patching, delete, etc. Konkurrenter till Luntbuild är Cruise Control och Anthill....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. För organisationer som kör Team Foundation Server (som blev än bättre när 2008:an släpptes) är Build Server (tillägg som ingår i TFS) ett annat alternativ.

  2. För organisationer som kör Team Foundation Server (som blev än bättre när 2008:an släpptes) är Build Server (tillägg som ingår i TFS) ett annat alternativ.

  3. Håller med, där finns hela AM-kedjan med projektstöd, ScrumDashboard, build, källkodshantering, mm. Ett komplett verktyg för oss som kör MS.

  4. Håller med, där finns hela AM-kedjan med projektstöd, ScrumDashboard, build, källkodshantering, mm. Ett komplett verktyg för oss som kör MS.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.