Konkurrensen inom PIM ökar, Krusell International gör sitt val

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Star Republic spottar ut nya e-handelsreferenser. De är nu även klara med den uppdaterade, globala e-handeln för Krusell International. Den nya försäljningskanalen har numera, tidsenligt, även försetts med integrerad, tillhörande PIM upprättning för produkt- och bildmaterialhantering. Star har jobbat med kunden sedan förra året.

Det är en B2B-fokuserad EPiServer Commerce upprättning och det är favoritvalet Inriver som används för Product information management.

Inriver, som de senaste kvartalen fått känna av en minst sagt ökad konkurrens om de svenska referenserna med förlorade affärer till Pimcore, Informatica och Perfion.

0Mkr
omsätter Star Republic nuförtiden

Star har även skruvat in Inrivet till engelska TTS Group.

Hög tid skriva upp dig för insider nyheter varje vecka

Sveriges val av PIM och DAM

Vill ni också ha stenkoll på vilka PIM och DAM som svenska kunder väljer att handla upp? Missa inte denna omfattande lista över de senaste 8 årens plattformsupphandlingar och val.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SMEG bygger omfattande Optimizely Commerce med fokus på egen kunddata

Leave a Comment