Litium – Då nära konkurs, nu favorit hos riskkapitalister

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handel är fortsatt hett och trots konkurrensen visade det sig en svensk mellanprisklassprodukt vara helt rätt nisch att satsa på för Jönköpingsbolaget litium.För bara 2,5 år sedan sparkade bolaget en stor del av de anställda i en desperat omstruktureringsprocess som man försökte dölja genom frekventa produktlanseringar.  Varslen 2012/2013 kom i sin tur bara några år efter att bolaget storsatsat och slagit upp nya kontor i Helsingborg och Göteborg. Verksamheter som idag inte längre finns kvar. Nu har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.