KRAV ska bygga digitalt förtroende på nya plattformar och med ny byrå

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Välkända föreningen KRAV strävar efter ett samhälle utan kemiska bekämpningsmedel, renare mat och vatten, mindre klimatpåverkan, mer biologisk mångfald. Nu även med ny digital strategi, ny byrå och nya tekniska plattformar. Allt framtaget av nya byrån Triggerfish på en WordPress CMS. För några år sedan hade KRAVs en "opinionsbildande webbplats" på en EPiServer CMS 5 (som det skrevs ut på den tiden). Målet med den nya satsningen är att utbilda konsumenter och skapa en vilja att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon