Coops nya kreativa samarbete tillsammans med Accenture

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Coop gör mer än AI-projekt och självscanning med Swish. I ett projekt lett av Accentures kreativa digitalkonsultationsenhet, Accenture Interactive, tidigare Accenture Digital (som för ett år sedan tog över oberoende byrån Hjaltelin Stahl) har man jobbat vidare med Coop. En av byråns främsta kunder. Accenture valde adressera pandemin samt för kommande generationer ta fram ett samarbetsprojekt tillsammans med Röda Korset, Nationamuséet och danska Coop. Allt för att stödja några av de mest utsatta under Covid-19 krisen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture Song bakom ny app med sminkstöd för blinda

Genom att filma eller ta en bild av egna hand och ladda upp den tillsammans med ett meddelande erbjöds danskarna att skapa konst och samtidigt bidra till en tidskapsel kallad ’Touched’. I en pendemitid då vi egentligen inte ska röra vid varandra och många kände sig ensamma och sökte någon typ av kontakt och stöd. Den är framöver tänkt fungera som inspiration för denna generation och en historielektion för nästa. När de laddas upp hos Nationamuseet. Samtidigt kommer det också att hjälpa de behövande just nu eftersom den danska återförsäljaren Coop för ”varje hand” donerar 5 danska kronor till Röda Korsets hjälpinsatser.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Orange Business Services ersätter Basefarm, ny plattform