KungSängen live på Adobe Magento 2 e-handel, nytt omnikanaltänk

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler omnikanaluppdateringar från retail-Sverige, inte bara Rusta ser över sina kanaler. Det gör även Sängvaruhuset KungSängen. Som har uppdaterat sin omnikanalstrategi och putsat på egna, fem år gamla Magento Community e-handeln av Softronic en aning. Det är numera en uppdaterad e-handel, fortfarande på Adobe Magento men nu i version 2. Med en React.js prestandafront, Google Tag Manager Enhanced Ecommerce analys samt en tillhörande Zendesk Chat. E-handeln ska vara bättre kopplad mot det affärssystem som även styr...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon