Rusta satsar på ny omnikanal, så förändras e-handelsstrategin

In E-handel, Omnikanal, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rusta har öppnat ett nytt flaggskeppsvaruhus bredvid NK i Stockholm och har samtidigt sett till att putsa på egna Episerver Commerce e-handeln.

Eller e-handel och e-handel, det är fortfarande ännu en av de aktörer som inte valt att aktivera kassa och checkout-funktionen i sin e-handelsplattform. Rusta.se erbjuder fortfarande 2019 enbart en stjärna vid varje produkt, som (utan vidare bekräftelse) hamnar i en inköpslista där varukorgen brukar återfinnas. Denna lista går sedan att skicka vidare till en e-post, även här utan någon bekräftelse om t ex en felaktig adress fylls i.
Allt detta trots att ”e-handeln” är inne på sitt sjunde år (!).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lakrids by Bülow ska erbjuda omni "lakrits-experience", köper in commercetools, Contentful, Sitoo, inRiver och Frontastic

Rusta började förra året översätta den svenska sajten och e-handeln för att skapa en tysk version på samma mallar. De har även införskaffat en Cention chattlösning samt inRiver PIM.

Förfarandet att inte aktivera kassa-funktionen delar de med tidigare plattformskollegor som Elon och Apoteksgruppen på Episerver. Med flera.

Leveratör till Rusta inom Episerver är bl a Sigma.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så blir InRiver PIMs nya integrerade ChatGTP stöd
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss