Landsbygdsnätverket får webb och tårta av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Landsbygdsnätverket är senaste ut med en responsiv webbplats byggd i SiteVision. Leverantör är aktiva och Sitevision-förespåkande nya partnern Consid.Webbplatsen är byggd så att det ska vara enklare för besökare att hitta det de letar efter samt för att de ska upptäcka innehåll som de inte självmant letar efter. Landsbygdsnätverket samlar och engagerar Landsbygdssverige och är ett nätverk som består av olika organisationer och myndigheter som på olika sätt har betydelse för utvecklingen av de verksamheter och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment