LKAB flyttar på hela Kiruna stad, Episerver-installationerna görs mobila med DXC

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När LKAB ska flytta på hela Kiruna stad måste även de digitala stödsystem bli mer mobila och portabla. Det genomförs just nu genom ett nytt molnstöd och i detalj en ny Episerver DXC Cloud installation för gruvbolagets många CX och CMS-installationer. LKAB har tagit hjälp av Knowit Experience Norrland för att nu i oktober flytta in i Episerver Digital Experience Cloud molnet. LKAB är trogna Knowits Norrlandsverksamhet, de började arbeta ihop på Episerver redan 2012. Som MKSE.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon