LKAB flyttar på hela Kiruna stad, Episerver-installationerna görs mobila med DXC

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
När LKAB ska flytta på hela Kiruna stad måste även de digitala stödsystem bli mer mobila och portabla. Det genomförs just nu genom ett nytt molnstöd och i detalj en ny Episerver DXC Cloud installation för gruvbolagets många CX och CMS-installationer.

LKAB har tagit hjälp av Knowit Experience Norrland för att nu i oktober flytta in i Episerver Digital Experience Cloud molnet. LKAB är trogna Knowits Norrlandsverksamhet, de började arbeta ihop på Episerver redan 2012. Som MKSE.com då rapporterade om. Då var det den nuvarande externwebben som byggdes upp i ett projekt värderat till runt 5 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

Luossavaara-Kiirunavaara Aktiebolag är en gruvdriftskoncern, ägd av svenska staten, grundad 1890 med järnmalmsbrytning i Kiruna och Malmberget som huvudsaklig verksamhet. Huvudkontoret ligger i Luleå.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.