Munters bygger omfattande e-handel på Episerver Commerce, väljer iStone framför tidigare partners

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det visar sig att det vart iStone / Columbus som vann Munters stora e-handelsupphandling av Episerver Commerce DXC tidigare i år. Klimatkontrolljätten har länge använt flera licenser från Episerver för att bl a kontrollera externwebb och intranät. Det tillsammans med en inRiver PIM-installation. Avantime och Mogul har jobbat med företaget sedan omkring 10 år tillbaka men de senaste installationerna har Making Waves/Nansen haft ansvar för (med design av Söderhavet). Nu valde Multers en mer e-handelsfokuserad leverantör. Dessutom ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon