SAS digitala omställning kostar 500 Mkr, nya SAS.se nära

In Adobe AEM, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SAS är på god väg att rulla ut det mest omfattande digitala transformationsprojektet flygbolaget någonsin tagit sig an. Efter några år med svarta siffror har man de senaste åren kunnat investera i ett byte av uråldriga ”Episerver 4-knutar” som CSC, Tata Consultancy Services (TCS) och dessförinnan SAS IT förvaltat de senaste två decennierna.

Då får vi se nya Designit produktionen SAS.se på Adobe Experience Manager som vi skrivit om det senaste året. TCS ska stått för offshore javaproduktionen av allt på Adobe AEM.

Totalt har SAS 400 leverantörer inom IT.

0st
leverantörer inom IT har SAS

Nya SAS.se väntas släppas i början av juli och digitaliseringsprojekten samt automatiseringsanpassningarna fortgår fram till 2018.

SAS har även löst problemen med att erhålla Adobe Experience Manager kunskap genom att ta fram en egen utbildning i Adobe Experience Manager som hålls i egna lokalerna.

Episerver är fortfarande aktuellt inom flygbolaget, det skvallrar den senaste tidens rekryteringsannonser om.

Vi har mer på samma ämne:  "Bättre liten byrå i Sverige än stor i Norge", planerna när Nova Consulting Group och Epinova vill erörva e-handelssverige

Leave a Comment