Sanofi Sverige väljer Sitecore CX för digital närvaro

In CXM, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Läkemedelsföretaget Sanofi har bytt CX/CMS-system för sin svenska närvaro. Den svenska sajten sanofi.se har sedan ett tag tillbaka även gått över till den globala Sitecore CXM installation företaget valde för några år sedan. De första Sitecore installationerna för Sanofi gällde de amerikanska sajterna. En tidigare mindre java-customlösning överges. Så sent som förra året hade företaget både Sitecore, några Episerver licenser samt Drupal CMS utrullade. Sanofi är ett globalt läkemedelsföretag med över 100 000 anställda i fler...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon