Nacka väljer Sharepoint MOSS

In Nyheter, Offentlig sektor, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom10 Comments

Det verkar lossna för Microsoft Sharepoint. Införsäljningscykeln är lång. Men IT-offensiva Nacka kommun (vinnare årets årets IT-kommun 2003) har köpt in en ny skolportal som baserar sig på Sharepoint 2007 MOSS. Projektet levereras av Sharepointfokuserade Fishbone Systems. Projektet väntas ge skolbarnen m fl funktioner som "Wikis, bloggar och podcasts". Nacka har sedan tidigare Sharepoint Portal Server 2003. Apropå Nacka, strax efter prisutdelningen 2003 lyckades Nacka kommun, tillsammans med kursade Agura IT, haverera ett helt kommunalwebb-projekt. Något... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Liksom Västerås Stad som kör helhjärtat på SharePoint även som publik webb. Däremot tror jag att det är många kommuner och företag som kör EPiServer externt och SharePoint internt för intranät. SharePoint kommer inom extern publicering även om det fortfarande är rätt knepigt användargränssnitt där EPiServer är kungar ännu så länge.

 2. Liksom Västerås Stad som kör helhjärtat på SharePoint även som publik webb. Däremot tror jag att det är många kommuner och företag som kör EPiServer externt och SharePoint internt för intranät. SharePoint kommer inom extern publicering även om det fortfarande är rätt knepigt användargränssnitt där EPiServer är kungar ännu så länge.

 3. True that. I en Sogeti-enkät såg det ut som det mest efterfrågade tillägget till EPiServer CMS 5 var den nya Sharepoint-connectorn. Kan vara kommunerna som driver på den featuren.

 4. True that. I en Sogeti-enkät såg det ut som det mest efterfrågade tillägget till EPiServer CMS 5 var den nya Sharepoint-connectorn. Kan vara kommunerna som driver på den featuren.

 5. Efter de tre uppköpsnyheterna nu så undrar jag när Microsoft köper EPiServer?

 6. Efter de tre uppköpsnyheterna nu så undrar jag när Microsoft köper EPiServer?

 7. Tja

  Är du verkligen helt säker på att Nacka valde FS som leverantör?

  //Ola

 8. Tja

  Är du verkligen helt säker på att Nacka valde FS som leverantör?

  //Ola

Leave a Comment