Riksbanken på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

Duktiga Valtech har lanserat ännu ett stort statligt projekt på EPiServer. Denna gång är det nya Riksbanken.se. Sajten har, enligt ett utskick, försetts med nytt grafisk utseende, prestanda och säkerhetsförbättringar (!) och integration av extern sökmotor (ser ut att vara SiteSeeker som Valtech pratar om). Inom sektorn jobbar Valtech även med Statskontoret, Vasakronan, Livsmedelsverket, Riksrevisionen och Första AP-fonden....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Valtech har inte gjort Första AP-fondens webbplats, även om den är byggd på EPiServer… :)

  2. Valtech har inte gjort Första AP-fondens webbplats, även om den är byggd på EPiServer… :)

  3. Ah, nu förstår jag! Det står att de har utvecklat ett nytt intranät – inte webbplats – åt AP1, och det stämmer säkert!

  4. Ah, nu förstår jag! Det står att de har utvecklat ett nytt intranät – inte webbplats – åt AP1, och det stämmer säkert!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.