Riksbanken på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

Duktiga Valtech har lanserat ännu ett stort statligt projekt på EPiServer. Denna gång är det nya Riksbanken.se. Sajten har, enligt ett utskick, försetts med nytt grafisk utseende, prestanda och säkerhetsförbättringar (!) och integration av extern sökmotor (ser ut att vara SiteSeeker som Valtech pratar om). Inom sektorn jobbar Valtech även med Statskontoret, Vasakronan, Livsmedelsverket, Riksrevisionen och Första AP-fonden....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Valtech har inte gjort Första AP-fondens webbplats, även om den är byggd på EPiServer… :)

  2. Valtech har inte gjort Första AP-fondens webbplats, även om den är byggd på EPiServer… :)

  3. Ah, nu förstår jag! Det står att de har utvecklat ett nytt intranät – inte webbplats – åt AP1, och det stämmer säkert!

  4. Ah, nu förstår jag! Det står att de har utvecklat ett nytt intranät – inte webbplats – åt AP1, och det stämmer säkert!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.