Riksbanken på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

Duktiga Valtech har lanserat ännu ett stort statligt projekt på EPiServer. Denna gång är det nya Riksbanken.se. Sajten har, enligt ett utskick, försetts med nytt grafisk utseende, prestanda och säkerhetsförbättringar (!) och integration av extern sökmotor (ser ut att vara SiteSeeker som Valtech pratar om). Inom sektorn jobbar Valtech även med Statskontoret, Vasakronan, Livsmedelsverket, Riksrevisionen och Första AP-fonden.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Valtech har inte gjort Första AP-fondens webbplats, även om den är byggd på EPiServer… :)

  2. Valtech har inte gjort Första AP-fondens webbplats, även om den är byggd på EPiServer… :)

  3. Ah, nu förstår jag! Det står att de har utvecklat ett nytt intranät – inte webbplats – åt AP1, och det stämmer säkert!

  4. Ah, nu förstår jag! Det står att de har utvecklat ett nytt intranät – inte webbplats – åt AP1, och det stämmer säkert!

Leave a Comment