Ny e-handel från Expert.se, satsar på Kentico bloggar

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kentico CMS 5.5 kunden Expert Sverige AB med Expert.se är på gång med en uppgradering av egna .NET e-handeln. Fram tills dess ska bolaget försöka sno åt sig lite länkkärlek och sökmotorresultat genom en nysatsning på egna .NET-bloggen via samma CMS. Ett integrerat, men aningen ovanligt och inte så SEO-vänligt val av bloggplattform för att vara 2011. Expert har hela 175 butiker över landet så lite content borde de anställda kunna skapa. Kentico 5.5 R2 är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment