CoreMedia och FirstSpirit CMS genererar 20 Mkr åt Acando

In Coremedia, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Acando, med cirka 1100 medarbetare i sex länder i Europa, hälsar att deras tyska verksamhet dubblat sin CMS-licens och projektförsäljning och numera årligen omsätter närmare 20 Mkr. Det är främst installationer av de, i Tyskland, starka CMS:en CoreMedia 6 (som liksom alla CMS-tillverkare just nu ståtat med en ny sajt) och FirstSpirit som genererat denna omsättningsökning. Den sistnämnda har varit på friarstråt hos flera större svenska IT-konsulter, men verkar ha svårt att bryta sig igenom gränsdragningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Lustigt att Acando inte äter sin egna hundmat, eftersom dom använder EPiServer CMS 5 för sina europeiska sajter.

Leave a Comment