Sogeti satsar på SharePoint i Borlänge

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sogeti fortsätter jaga SharePoint 2010- och .NET-kompetens ute i landet genom sina Sogeti SharePoint Center initiativ. Denna gång landar centret i stål- och pappersindustritäta (främst genom SSAB) Borlänge med 39 000 invånare. Högskolan Dalarna finns även i orten. Torsdagen den 24 februari blir det mingel på det lokala Sogetikontoret av denna anledning. Jörgen Tigerstrand är ansvarig för Sogetisatsningen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment