Ny hårsalongsplattform släpps för 150 svenska frisörsalonger

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mer tech på hårsalongerna. Salongen Victor Noblesse, med anor från 1959, berättar de är en salong som varit med och format och utvecklat Digmi hårsalongsplattform. Den ska modernisera för frisörerna och skapa nya intäkter. De flesta salonger i världen har en reception eller kassa där alla kunder köar upp till för att betala och boka nästa besök vid. Nu ska den processen bli smidigare.

0 st
salonger har bolaget som kunder
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

”- Vi finns för att hjälpa frisörer. Vi ville minska deras stress, administration och strul. Därför startades vi.”

Säger Tobias Lindberg som grundade Digmi. 150 salonger i Norden har idag Digmi. Enligt kundundersökningar vill frisörer effektivisera och modernisera samtidigt som de får mer intäkter. Alla salonger är också intresserade av att göra kostnadsbesparingar.

” – Genom att eliminera dagens traditionella receptioner kan exempelvis salonger få plats med en ny stol som kan hyras ut eller fler produkter som kan säljas.”

Berättar bolagets VD Joel Lagerkvist.