Nytt martech-bolag tar stöd av AI i rådgivningen

In Martech, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Growth Marketing är ett nytt svenskt martechbolag som specialiserar sig på SEO och digital tillväxt med hjälp av olika typer av AI-stöd. Bolaget ska starta upp med att jobba men en svensk välkänd bankkund. Bolaget grundas av Jorge Castro som tidigare tagit motorbolaget ABS Wheels från 400 besökare till närmare en kvarts miljon samt lett till en omsättning på 130 Mkr 2020-2021 (+20%). "- ABS Wheels är ett fantastiskt bra företag och jag är stolt över resan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon