Parkeringsbolaget släpper nysatsningar i Azure molnet

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Göteborgs Stads Parkerings har släppt två nya webbplatser, p-bolaget.goteborg.se och dinparkering.se på EPiServer 9 och i Microsoft Azure miljö.Sajterna är MVC-byggda och använder senaste EPiServer Find sök. NetRelations står för koncept, design, gränssnittsutveckling, systemutveckling och ett flertal integrationer, webbtjänster och anpassningar kopplade till lösningen. I uppdraget har också ingått utbildning av redaktörerna som har blivit väl insatta i sin nya webbplats och fått nya kunskaper om hur man skriver för webben, tillgänglighet och SEO. En migrering från EPiServer 5 till den senaste...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.