Så blev P&Gs nya digitala kampanjsatsning Bravardag.se

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Proctor and Gamble har skapat sin egen kampanjsatsning modell större i Ukraina-producerade Bravardag.se (eller Everydayme.com som det heter på global nivå). Kampanjsajten används även i andra länder världen över (men med eget namn i just Sverige, trots att everydayme.se är registrerad).

Varumärken som Gillette, Always, Braun, Ariel, Head & Shoulders, YES, Oral-B, Tampax, Venus och Lenor erbjuder alla sina gällande kampanjer här. Bravardag.se ska även fungera som en digital kupongtjänst där alla bolagets varumärken delar ut och löser in alla kampanjkoder. Som ett eget Rabble eller Klipster.

Det finns även en sektion som heter ”Smart Shopping” som är anpassad för brand store e-handel från P&G, men den har ännu inte aktiverats för Norden.

Designmässigt används mycket, rätt knastriga JPG:ar i sämre upplösning. Men då får de kampanjelementen plats, och kan komma och gå, i en rätt kampanjbladslik-utformad design.

st
varumärken delar på kampanjsatsningen

Facebook finns för snabba registreringar. Allt är byggt i responsiv Microsoftmiljö med Modernizr JS och tungt analysstöd.

Vi har mer på samma ämne:  Sitecores prestigekundkonton 2022, ökad prestanda och skapar 70% mer first-party data

Leave a Comment