Så blev P&Gs nya digitala kampanjsatsning Bravardag.se

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Proctor and Gamble har skapat sin egen kampanjsatsning modell större i Ukraina-producerade Bravardag.se (eller Everydayme.com som det heter på global nivå). Kampanjsajten används även i andra länder världen över (men med eget namn i just Sverige, trots att everydayme.se är registrerad).Varumärken som Gillette, Always, Braun, Ariel, Head & Shoulders, YES, Oral-B, Tampax, Venus och Lenor erbjuder alla sina gällande kampanjer här. Bravardag.se ska även fungera som en digital kupongtjänst där alla bolagets varumärken delar ut och löser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.