Jysk köper in Salesforce för kundtjänst, missar koppla in CRM och leads

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Drupal, E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Drupal 7 användaren Jysk.se berättar att de adderat Salesforce Service Cloud till sin digitala upplevelse. Allt för en mer sömlös, integrerad hantering av data från och till Jysks egna affärssystem, samt SAP:s plattform för resurshantering, e-handelslösning och butikskataloger.

” – För ökad kundlojalitet och en enhetlig och sammanhängande upplevelse mellan butiker och webbplatser.”

säger Tanja Ammentorp, kundtjänstansvarig på Jysk. Lösningen ska ha rullats ut i alla 17 länderna Jysk verkar.

Men speciellt sammanhållen är den inte. I alla fall inte med den svenska digitala närvaron eller Drupal-sajten. Där används istället t ex Sleeknote forms för lead generering via e-post, Teradata för nyhetsbrevshantering och kundservice är främst en oskyddad e-post samt ett utskrivet gemensamt telefonnummer.

Förvisso ska systemet användas av de totalt 100 som svarar i kundtjänst för de 17 marknaderna. Nu kan de se historiken hos nummer som ringt in.

0st
marknader verkar Jysk på

Jysk är en av de 150 000 kunder Salesforce har världen över.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Finansinspektionen senaste myndigheten som satsar på ett amerikanskt Pega low-code verksamhetssystem

Leave a Comment