Så blir 2009 för CMS och WCM tillverkarna

In HCL Commerce, IBM, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom1 Comment

Det här är intressant. Vårt "branschinstitut", de analys och skrivglada killarna och tjejerna på CMS Watch, släppte under torsdagen lokal tid Web CMS Report 2009. Sammanfattat tror de att följande kommer hända 2009: Återskapa identitet CMS tillverkare måste, och har, differentierat sig (verkar som jag fick rätt, trots vad ni kommentatörer tidigare skrivit ;) ) i en överbefolkad marknad med "vi-också"-konkurrenter. Det sker med funktioner som personalisering, user-driven content, analysverktyg, SaaS och ständiga försök att skapa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment