Så många Fortune toppbolag har köpt in Adobe AEM, Sitecore och Drupal

In Adobe AEM, Drupal, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Drupals intressebolag Acquia har tittat på de största Fortune börs- och privata bolagen och matchat dem mot användare av deras CMS. Det resulterade i imponerande siffror inom både Fortune 10, Fortune 50 och Fortune 100 bolag (egna statistiska varianter på den årliga listan Fortune 500). Drupal finns som mest hos 30%, dvs. 3 st, av de 10 st största bolagen. För övrigt finns Adobe AEM hos lika många, men inom Fortune 50 och 100 leder Drupal med som mest 38% av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment