Så mycket omsätter de svenska e-handelsbolagen, ökar med 119%

In Check out/Kassasystem, Intershop, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Internetworlds Urban Lindstedt har tittat på vilka svenska e-handelsaktörer som växer snabbast. Utöver de mer globalt fokuserade produktbolagen som EPiServer (som borde passerat en bit över 100 svenska och 400 Commerce-kunder totalt nu), Magento, InterShop och Sitecore finns där en del svenska snabbväxare. Speciellt bland konsultgrupperna. Men omsättningarna är fortfarande blygsamma jämfört med andra typer av konsultgrupper inom IT. Leder gör Vaimo som har ökat sin Magento-omsättning med imponerande 119% och omsätter nu 71,4 Mkr. Det är mest i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Litiums produktförsäljning har ökat mellan 2012 och 2013 och forstätter att gå starkt framåt. Anledningen till att Litiums omsättningssiffror har minskat och vinstmarginalen ökat är att vi sålde hela vår konsultverksamhet under 2013. Omsättningen kan därför inte jämföras rakt av mellan de två åren.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.