Så mycket omsätter de svenska e-handelsbolagen, ökar med 119%

In Check out/Kassasystem, Intershop, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Internetworlds Urban Lindstedt har tittat på vilka svenska e-handelsaktörer som växer snabbast. Utöver de mer globalt fokuserade produktbolagen som EPiServer (som borde passerat en bit över 100 svenska och 400 Commerce-kunder totalt nu), Magento, InterShop och Sitecore finns där en del svenska snabbväxare. Speciellt bland konsultgrupperna. Men omsättningarna är fortfarande blygsamma jämfört med andra typer av konsultgrupper inom IT. Leder gör Vaimo som har ökat sin Magento-omsättning med imponerande 119% och omsätter nu 71,4 Mkr. Det är mest i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Litiums produktförsäljning har ökat mellan 2012 och 2013 och forstätter att gå starkt framåt. Anledningen till att Litiums omsättningssiffror har minskat och vinstmarginalen ökat är att vi sålde hela vår konsultverksamhet under 2013. Omsättningen kan därför inte jämföras rakt av mellan de två åren.

Leave a Comment