Så fungerar Swish som betalsätt i e-handeln

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Partykungen.se har haft de sex största bankernas gemensamma mobiltjänst Swish som betalsätt sedan tre månader tillbaka. Med Swish välkomnar aktören därmed kunder som tidigare inte kunnat handla. T ex de som inte fyllt 18 år ännu och därmed varken har ett kreditkort eller får köpa mot faktura. Swish har hela 1,6 miljoner användare totalt. Kostnaden för att ta emot en Swish-betalning ska vara billigare än kort eller faktura. Ett API för att bättre koppla ihop e-handel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Fungerar strålande att köpa med Swish, investerade nyligen i en fantastisk varulvsmask.

Leave a Comment