Så ska nya Bovision konkurrera med Hemnet och Blocket

In Microsoft .NET, Nyheter, Sökmotor, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bovision startade sin bana redan 1995 och var därmed i februari 1996 en av de första mötesplatserna på internet. Länge var Bovision det enda alternativet till Hemnet. Efter ett antal ägarbyten genom åren så ägs Bovision sedan 2012 av PR Affärsutveckling AB, ett oberoende företag i mediebranschen.Nu finns Bovisions nya digitala lösning ute i betaversion. Bovisions nya lösning ska ha byggts helt sökdriven och ska analysera information för varje bostadsobjekt och varje enskild besökares beteende. Allt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment