Så ska nya Bovision konkurrera med Hemnet och Blocket

In Microsoft .NET, Nyheter, Sökmotor, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bovision startade sin bana redan 1995 och var därmed i februari 1996 en av de första mötesplatserna på internet. Länge var Bovision det enda alternativet till Hemnet. Efter ett antal ägarbyten genom åren så ägs Bovision sedan 2012 av PR Affärsutveckling AB, ett oberoende företag i mediebranschen.

Nu finns Bovisions nya digitala lösning ute i betaversion. Bovisions nya lösning ska ha byggts helt sökdriven och ska analysera information för varje bostadsobjekt och varje enskild besökares beteende. Allt på valet Wipcore.

Skarp version kommer först under hösten. Under sommaren har den gamla sajten körts parallellt med den nya. Lösningen är redan mer än ett år försenad. Redan i april berättade teamet bakom för MKSE om den kommande lanseringen.

“Med nya Bovision drar vi på allvar nytta av tekniken och digitaliseringens möjligheter för bostadsmarknaden. Med hjälp av Wipcore har vi tagit fram en lösning som på ytan är enklare än alla konkurrenters att använda men samtidigt hanterar mer data och mer komplexa kopplingar bakom kulisserna. Det faktum att vi också tillgodoser både bostadssökaren och mäklarnas behov och låter dem mötas direkt i lösningen är också unikt”

Säger Peter Rydås, VD på Bovision.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så tänker H&M digitalstrategiskt i nya, viktiga H&M Home

Leave a Comment