Saab lägger Saabgroup.com hos ny partner

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Saab Infocom, som ansvarar för applikationer så som intranät, samarbetsportaler och externa webbar, sökte drift och vidareutveckling med högre utvecklingstakt. Då landade uppdraget hos Consid. Saab Group är en sex år gammal Episerver CMS (och SharePoint!) användare. Tidigare har Saab jobbat med Sogeti och HiQ. "– Consid får även ett stort åtagande kring nya spännande projekt mot Saabs verksamhet samt alla deras kunder runt om i världen. Arbetssättet i såväl förvaltning som projekt blir agilt, något som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment