Seventy bakom lyckad StockX-lansering samt ny digital Shopify-närvaro för Nothing

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

OnePlus-grundaren Carl Pei har sjösatt sitt nya earplugs-varumärke Nothing med en större, väldigt lyckad kampanj på StockX. Annars främst kända som en marknadsplats för exklusiva och ovanliga sneakers, men som på sistone även utökat med elektronik och t ex komponentbristdrabbade Playstation 5 enheter.

Nothing lanseras tillsammans med Peis vänner på svenska Seventy Agency som han jobbade med vid lanseringen av mobilmärket OnePlus. De har skapat en ny identitet samt digital närvaro på https://nothing.tech/. Samt står bakom hela varumärkesprofilen, som andas något av People People Transparent Speaker samt som använder ett 8-bitarstypsnitt. Den digitala närvaron återfinns på Shopify e-handel med Apple Pay betalstöd samt bl a Mailchimp marketing automation och Hotjar CX-analys.

Vi har mer på samma ämne:  Hilti uppdaterar internationell SAP Commerce e-handel, appar och portal med svensk ny partner

OnePlus hade det jobbigt med sin e-handel för några år sedan då hela PHP-produktionen hackades och hela 40 000 betalande kunders kreditkortuppgifter kom på vift.

Seventy har annars en [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]PR-mässigt jobbig vecka där det visar sig att de tagit in 800 000 SEK i statligt Corona-stöd och sparkat hela 15 anställda. Samtidigt som de gjorde en utdelning på tio miljoner kronor till grundarna. Byrån har numera 45 anställda.[/ppp_patron_only]