Whitepapers är döda anser Salesforce, släpper ny videoportal

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tiden för PDF-whitepapers med B2B-säljerbjudanden och GTM-paketeringar är över, anser Salesforce. Den nya tiden och distansarbete kräver mer levande interaktioner och produktdemonstrationer. Därför släpper man lagom till årets Dreamforce nya Salesforce+. Som verkar bli en typ av LinkedIn i videoformat för att presentera nyheter och produkter från bolaget. Tillsammans med det enorma egna utbildningsbibliotektet från Trailhead och alla egna tidigare videos om de egna svitprodukterna. Flera hundra personer ska jobba på Salesforce+ inför lanseringen. Bakom satsningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon