Liljevalchs öppnar upp 0,5 mdr betongkloss, samt ny e-handel

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Liljevalchs är i ropet efter att öppnat upp 0,5 mdr-bygget och tilläggsbyggnaden Liljevalchs+. Skapad av kände arkitekten Gert Wingårdh. Budgeten, satt av Stockholms stad, överskreds med runt 400%. Inte ovanligt när det gäller den beställaren, t ex IT-projekt av flera olika slag.

Liljevalchs är sedan tidigare en WordPress CMS användare för egna digitala närvaron. Med standardtemat Astra (som laddar väldigt segt) och med en tillhörande MailChimp marketing automation.

Nu öppnas även en kompletterande e-handel upp på en närliggande WooCommerce e-commerce. I nya “butiken” kan man köpa en vas, en affisch samt brickor och

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.