SJ släpper ny app, tror på Argumented Realtity för stressade resenärer

In Adobe AEM, Android, CXM, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När resenärer i stressen letar efter rätt perrong finns det ett behov av att: Ladda hem SJ Labs appen Installera SJ Labs appen Aktivera och logga in, samt Minnas den och då och då leta upp en AR-app bland de idag i snitt 90 appar per användare som trängs på den lilla mobilskärmen Anna Fahlkrans, affärsutvecklare vid SJ, säger att: " - Vi ser ett ökat behov från våra resenärer när det kommer till att få...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon