iZettle, iZettle E-commerce, klarna, Magento, Tictail, WooCommerce Adobe Magento 2, E-handel, E-handel system, Nyheter, Omnikanal, Shopify, WooCommerce

iZettles nya e-handelstjänst utmanar Tictail, Magento och Shopify

In Adobe Magento 2, E-handel, E-handel system, Nyheter, Omnikanal, Shopify, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag torsdag har det nya nya e-handelstödet iZettle E-commerce i iZettle lanserats och visats upp för allmänheten. Och i dessa omnikanaltider med röststöd och allt finns det så klart en tjusning i en bakgrund där redan halva foten återfinns inom fysisk handel. E-handelsstödet blev främst en förlängning på egna appens “varuhylla och rutnät”, som introducerades redan 2012.

Tjänsten iZettle E-commerce erhålls via som en del av kundabbonemanget iZettle Go PLUS och är därefter att anse som en mycket enkel, “klick-klick-klick” lösning för installation. Något som passar bra för den typ av iZettle kortläsar-kunder man har idag (sällan-, en-manna-, små- och torghandel etc.).

Börsaktuella iZettle berättar att de i sin E-commerce erbjuder:

  • Stilren design via färdiga webbplatsmallar, enkelt UI
  • Lager på ett ställe (somn synkas via vanliga iZettle appen)
  • Säkra betalningar
  • Transaktionsavgift på fasta 2,5 %, samt inkluderat Paypal-stöd (inte Klarna)
  • Pengar på kontot inom 48h
  • En kund kan knyta till ett domännamn efteråt
Vi har mer på samma ämne:  Adyen vinner över Klarna bland Sveriges största omnikanal och online kassasystem

Och blir med det en direkt konkurrent till de andra, mycket enkla e-handelslösningarna för mindre verksamheter. Som främst redan krisande Tictail, men även Sverige-aktuella Shopify samt open source WooCommerce och Magento.

Inga namnkunniga referenskunder finns med från start.

Samtidigt har Shopifys aktiekurs gått upp med 350% de senaste tre åren och en intäktsökning på hela 48 procent spås under 2018 respektive 37 procent 2019.

Intresserade av allt som händer inom området Voice?

MKSE.com har samlat på sig en nyhetslista med alla svenska framsteg och investeringar.