Smartklockan Kronaby skapar personligare e-handel på Sitecore Commerce

In E-handel, Nyheter, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Den nya svenska smartklockan Kronaby och kronaby.com/shop / kronaby.com från Malmö är en ny, och kanske den första svenska, Sitecore Commerce (Commerce Server) användaren.

Kodexe berättar att de är tacksamma att det uppmärksammade företaget valt att använda sprillans nya Sitecore Commerce då de ska skapa en mer personlig köpupplevelse. De har tom. döpt sin syn på e-handelns utveckling i denna typ av fall till ”H2H”, ”human to human e-handel”.

Den nya lösningen ska fokusera på en väldigt ”personaliserad shoppingupplevelse med människan i centrum”. Enligt leverantören ska Sitecores ”end-to-end” syn på e-handelslösningen passat bra här för att kombinera produktpresentation med e-handelsstöd.

Det ytterst personliga och dataloggande finns nog mest i Sitecores backend. För framåt har webbplatsen rätt sedvanliga produktlistor, en nedåtscroll som ”fastnar på” detaljer i en inzoomad produktbeskrivning och lightboxad varukorg som tar en till tre-stegs utcheckningsflöde.

Den inzoomade produktbeskrivningen återkommer i content-sektionen ”/features”. Content-sektionen ”/the-journal” är mer som en blogg.

Det finns lite problem med text över bild i header, samt att registreringsflödet inte riktigt kan bestämma sig om det ska skicka besökare till .com eller .com/shop.

Sajten är på 8,5 MB och laddar på runt 2,1 – 2,9 sekunder från Sverige.

Är nya Sitecore 8.2 med Commerce något för er att short-lista i upphandlingen?

Skaffa koll! Bokmärk MKSEs ständigt uppdaterade nyhetslista inom området.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Farmers First Group lanserar ny e-handel

Leave a Comment