Accenture Interactive köper upp digital transformations byrå

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Race is still on. Direkt efter Capgeminis köp av finska ledande UX-byrån Idean berättar Accenture Interactive att de förstärkt sitt erbjudande genom att ta över 62% av tyska Sinnerschrader. Ett gäng som jobbar med "trans­formational products".Byrån, med 20 år på nacken, ska blivit nummer ett inom "BUSINESS TRANSFORMATION" i Digital Agency Ranking 2016. De finns i fem kontor, fyra i Tyskland och ett i Tjeckien. Matthias Schrader stannar kvar som VD. Bolaget har runt 500 anställda (300 enligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.