Snygg ny Holmen.com på EPiServer av Söderhavet och Sogeti

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update 2: Fler stora EPiServer-releaser denna onsdag. Sogeti, vars kundlista bara växer, står bakom nya Holmen.comEPiServer CMS 6. Och det här är bland det bättre Sogeti släppt de senaste kvartalen.

Sogeti ”undvek” att nämna att det är designers från Söderhavet som står bakom strategi, koncept och design.

Det blev mycket dynamiskt och flikbaserat, tydligt och grafiskt (Flash används dock på startsidan).

IR-mässigt bra och tydligt (i footer) och en tydlig målgruppsindelning i huvudnavigeringen. Kul med informativa siffror (i procent etc.) här och där och möjligheten (till höger på vissa artikelsidor) att direkt översätta enstaka sidor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Golf-förbundet väljer Nimble Initiatives och Strife CMS

Välsorterade produktsidor för ett så pass stort utbud.

Och sökmotorleverantören SiteSeeker är nöjda med en avancerad ”Sök kontakt inom Holmen” funktion som imponerar (med färgtweakad Google Maps, heja).

”Contact us” är projektledare Sofia Max och teamet extra nöjda med. Där har de gjort ”state of the art javascript och json utveckling” för att få till en integration med Holmens AD.

Sogeti vann nyligen även SiteSeeker-priset 2011.

Kommentarer

  1. Missa inte heller hur vi nyttjat sökningen på hela sex platser. Vi har sök på bildbank med kategorier (och integration med ett annat system som exporterar bilderna hit), sök på nyheter, sök på rapporter, sök på pressmeddelanden och såklart den ”vanliga” sökfunktionen

  2. Söderhavet står för strategi, koncept och design

Leave a Comment