Sportson sjösätter e-handel på Norce för B2C och B2B

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress CMS-användaren Sportson har berättat mer om de nya Norce e-handelsprojekten för B2C och B2B som kedjan drivit sedan ett tag tillbaka. Det ska handla om en mer automatiserade e-handellösning för sportföretaget integrerad med POS i butik samt en större egen ny PIM-integration.

0 st
butiker har kedjan idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Sportson grundades 1980 i Göteborg och drivs idag under ett gemensamt franchisekoncept med 27 butiker på 16 orter runt om i landet – från Göteborg i väster, ända upp till Sundsvall i norr.

” – Norce Commerce är en strukturerad och välbyggd plattform som kan användas var som helst. Men framför allt gör den huvudlösa funktionaliteten att vi i princip kan koppla ihop vilket system eller frontend som helst och bygga vår egen backend-funktionalitet för att stödja den övergripande verksamheten. Det var viktigt. för oss då vi inte ville ha bara en lösning. Nu kan vi enkelt utveckla och koppla ihop de system som passar oss.”

Säger Jonas Holtbo, marknads- och etableringschef på Sportson. Grebban var Solution Partner i projektet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Realtid.se bygger e-handel, designar om och byter ut teknik. Kastar ut Drupal