Starbucks Sverige öppnar e-handel med 24nettbutikk och Klarna, går parallellt med PWA initiativ

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Starbucks i Sverige har i juli köpt in en enklare, norsk 24nettbutikk SaaS ehandelslösning med Klarna Checkout-stöd på store.starbucks.se för att sälja egna Starbucksmuggarna och 99:- SEK (!) styck sugrören online. Lösningen är snarare för evangelister som uppskattar varumärket och inte initialt tänkt som ett beröringsfritt ehandelsalternativ under Corona. Men fri frakt utgår i alla fall för de som köper in sex sugrör. I ett samtal med ehandel.se säger Starbucks Sverige, Umoe Restaurants Group Coffee AB,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon