Stora digitala trender från året som gick?

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Arbetet med att ta fram MKSE Digital Excellence 2016 genererar mängder med statistik om svenska digitala satsningar 2016. Här är några intressanta iakttagelser: Utländsk webbkompetens konkurrerar med svensk Ofta har svenska digitala projekt och webb skötts inom landet. Vi svenskar litar ofta mer på möten mellan fyra ögon snarare än delegera till nearshore eller frontend'are i Indien. Och kunderna har inte alltid samma krav på enorma globala content-arbeten och utrullningar som kanske köpare i USA är vana vid. Främst koncept,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.