MTR har tagit fram landets främsta webbplats inom Transport

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MTR, ni vann! Ni är årets vinnare inom SCB SNI 2007 näringslivskategorin Transporter. Webbplatsen framtagen av partnern Snowfall laddar in på i snitt 1,97 sekunder. Ingen jätteimponerande siffra, men har bra stöd kring kundupplevelse med Salesforce, men även olika lightboxes för direktkommunikation med kund, Facebook Conversion kontroll samt flera Google Analytics mätpunkter. Sajten var vid mätning 3,6MB stor, med mycket låg Google responstid. Webbplatsen är uppbyggd på en egen lösning och MTR ska även använda sig av system...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Öhh, sajten är ju värdelös? Den är svårnavigerad, seg som kund, och hoppar lätt fram och tillbaka tycker jag och saknar överblicken man har för resan som SJ har.

  2. Problemet är bara det att den åsikten är din egen och inte samtligas. Det finns många åsikter om allt, men bara ett dataresultat.

Leave a Comment