MTR har tagit fram landets främsta webbplats inom Transport

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MTR, ni vann! Ni är årets vinnare inom SCB SNI 2007 näringslivskategorin Transporter. Webbplatsen framtagen av partnern Snowfall laddar in på i snitt 1,97 sekunder. Ingen jätteimponerande siffra, men har bra stöd kring kundupplevelse med Salesforce, men även olika lightboxes för direktkommunikation med kund, Facebook Conversion kontroll samt flera Google Analytics mätpunkter. Sajten var vid mätning 3,6MB stor, med mycket låg Google responstid. Webbplatsen är uppbyggd på en egen lösning och MTR ska även använda sig av system...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Öhh, sajten är ju värdelös? Den är svårnavigerad, seg som kund, och hoppar lätt fram och tillbaka tycker jag och saknar överblicken man har för resan som SJ har.

  2. Problemet är bara det att den åsikten är din egen och inte samtligas. Det finns många åsikter om allt, men bara ett dataresultat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.