Scandinavian Photo bygger nytt på Shopify med Shop Pay, nya leverantörer

In Shopify, Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Scandinavian Photo utmanar sina leverantörer. Bara månader efter att en helt ny Episerver Commerce e-handel och ett SCOPE PWA-ramverk med ett tillhörande PIM-stöd för den svenska, norska, finska och danska marknaden lanserades tillsammans med Avensia väljer fotojätten plötsligt att satsa på en alternativ e-handelsplattform. Det är en Shopify e-handel som tagits fram tillsammans med nya e-handelspartnern Star Republic. För officiella ScandinavianPhoto.se ligger Episerver kvar. Antingen ett testskott för jämförelse och självbildning... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon