Tesla.com ersätter Shopify med Drupal och Adobe Experience Manager

In Adobe AEM, CXM, Drupal, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska Tesla Motors samt geopositionerade, svenskspråkiga Tesla.com återfinns sedan ett tag tillbaka på en europeisk Drupal-uppsättning. Därmed inte på den globala Adobe Experience Manager som Tesla kört sedan två år tillbaka för den amerikanska marknaden med flera. Tesla var tom. ett av prestigekontona som visades upp (tillsammans med Dunkin' Donuts) på stora scen under Adobe Summit för två år sedan. Men det är den äldre Drupal 7:en som rullats ut för Sverige. Inte version 8 som Acquia och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon