TietoEVRY har sålt av egna ”empatiska kontoret”

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TietoEVRYs satsning på empati och det empatiska framtida, uppkopplade kontoret har avyttrats. TietoEVRY sålde nyligen ”TietoEVRY Empathic Building” till finska IoT-bolaget Haltian. En allmänt ny syn på kontorslandskapet, dess funktion och tillgänglighet i pandemin kan ligga bakom beslutet. Sloganen för erbjudandet var:

”Göra våra byggnader mer vänliga mot anställda och säkerställa effektiv användning av arbetstiden.”

Dessförinnan var ”empati” och hur de egenskaperna illustrerades vid rekrytering och retention väldigt framlyfta på flera sätt internt hos TietoEVRY. De var dessutom en framlyft del av av hela tjänsteerbjudandet TietoEVRY erbjöd till kund på hög nivå.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ellevio går live med omfattande ny digital närvaro på Optimizely

“Empathic Building” var i egna listningarna ett av topp-fem erbjudanden TietoEVRY satsade på hösten 2020 och erbjudandet återfanns på samma nivå som bredare “Customer Experience”-erbjudandet samt omfattande “Rapid development/Service design” och “Mobile Workforce”Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbolaget köper in ny plattform och identitet av Tietoevry


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon