TietoEVRY har sålt av egna “empatiska kontoret”

In AI, Machine Learning, Botar, Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TietoEVRYs satsning på empati och det empatiska framtida, uppkopplade kontoret har avyttrats. TietoEVRY sålde nyligen “TietoEVRY Empathic Building” till finska IoT-bolaget Haltian. En allmänt ny syn på kontorslandskapet, dess funktion och tillgänglighet i pandemin kan ligga bakom beslutet. Sloganen för erbjudandet var:

“Göra våra byggnader mer vänliga mot anställda och säkerställa effektiv användning av arbetstiden.”

Dessförinnan var “empati” och hur de egenskaperna illustrerades vid rekrytering och retention väldigt framlyfta på flera sätt internt hos TietoEVRY. De var dessutom en framlyft del av av hela tjänsteerbjudandet TietoEVRY erbjöd till kund på hög nivå.

“Empathic Building” var i egna listningarna ett av topp-fem erbjudanden TietoEVRY satsade på hösten 2020 och erbjudandet återfanns på samma nivå som bredare “Customer Experience”-erbjudandet samt omfattande “Rapid development/Service design” och “Mobile Workforce”

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.