TietoEVRY utökar CX-portföljen, lanserar empati som nytt huvudfokusområde

In CXM, Metodik, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av Linkedin-favoriten, livs- och företagscoachen Simon Sineks främsta motivations- och instruktionsförläsningar handlar uteslutande om empati. Nu verkar området ”Empathy” segla upp och bli en arvtagare till något uttjatade begreppet ”Culture” i de CX-fokuserade IT-bolagen och byråernas tjänsteportföljer.

Att som utomstående service design-konsult sälja kultur på burk till ”CxO:er” tog i sin tur över från de ”silobrytande” innovations samt tjänstedesignrelaterade dans- samt sångövningarna. Någon gång i mitten av 2019.

TietoEVRY har lanserat, och varumärkesskyddat, ”Empathic Building” som ett av topp-fem erbjudanden man satsar på i höst. Erbjudandet återfinns på samma nivå som betydligt bredare ”Customer Experience”-erbjudandet samt omfattande ”Rapid development/Service design” och ”Mobile Workforce” tjänster.

Vi har mer på samma ämne:  Nya Handels.se går live på WCAG 2.1 AA Optimizely i molnet

Empati är högvaluta och framtiden, menar det finsk-norska jätteföretaget. I ”TietoEVRY Empathic Building”, som Tomi Teikko skapat för Tieto, ska det ingå att dra nytta av teknik för att boosta välmående glädje, produktivitet och innovation. Det ska leda till nöjdare medarbetare och bättre KPI:er generellt. Stora delar av empatin ska uppnås genom att ge anställda en app där de kan beställa t ex HDMI-kablar direkt till den plats i kontorslandskapet där de befinner sig för stunden. Martela och ClubCo Singapore är kunder av erbjudandet som nämns i egna beskrivningen.

Vi har mer på samma ämne:  Telia avvecklar 75 legacy IT-system tillsammans med ServiceNow, utser fyra huvudpartners

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss