Torget och Getupdated gör gemensam sak, vinner nya SEO-konton

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Getupdated Torget AB är nytt bolagsnamn och ny sammansättning för den klassiska SEO-aktören efter att de nyligen förvärvades av, lika klassiska, varumärket Torget. Tillsammans har de båda SEO-aktörerna nu bland annat vunnit det nya sökordsoptimeringsuppdraget för Troax skyddsnät från Småland. Torget med totalt 30 anställda köpte upp Getupdated i vintras när fortfarande First North-noterade Online Group (Oniva) ville fokusera på att bli mer av en traditionell datahall med sina budgetwebbhotells-varumärken Crystone, Binero, Space2U och ServageOne. Torget, grundat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon