Utmanande legacy på Green Cargo, Low code ovanpå blev lösningen

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Green Cargos relativt nya CIO Ingo Paas (!) har tillsammans med OutSystems berättat om hur den statliga fraktjätten jobbat hårt med att byta ut tio år eftersatt SAP legacy infrastruktur och tänk. Det ska varit så eftersatt att Paas först inte ville ha jobbet på Green Cargo (även en Sitevision användare av Consid externt). Hela mainframe och SAP enterprise resource planning (ERP) legacy systemen gjorde jobbet för utmanande, menade han först.

0 st
anställda har bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nya Green Cargo Connect Customer Portal är det första resultatet av en Microsoft Azure, Google Cloud Platform och OutSystems Low Code-applikationsutvecklingsplattform. Portalen är integrerad med samma SAP och de äldre stordatorteknologier med hjälp av Low Code, Azure hybrid integrationsplattform och dataanalys från både Microsoft Power BI och Google. Low Code har varit avgörande för den snabba leveransen av nya verktyg och tjänster

”- Vi har två Low Code-team, ett för integration och ett analysteam. Vi bygger högpresterande applikationer som är integrerade med stordatorn och gör det möjligt för vår personal att flytta en vagn i ett sidospår med till exempel en surfplatta på plats. Det i sin tur informerar kunden om att dessa åtgärder sker.”

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunen köper upp ny Microsoft 365-lösning av Consid