Veolia väljer Mulesoft för att jobba mer API-drivet

In API, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Veolia är den senaste kunden att handla upp och börja använda Salesforce Mulesoft för att få bättre kontroll på egna "API-ekonomin", få mer ihopkopplade applikationer samt kunna jobba "API-drivet" eller "API-led" som företaget kallar det. Svenska Mulesoft har lärt sig ett och annat från svenska ServiceNow och använder numera även samma sätt att fira. Med en skräddarsydd tårta. Dock inte riktigt lika imponerande som de som ServiceNow bjuder på från Ateljé Tårtan. Anders Ljungh och CIO...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon