Viktigaste egenskaperna när ett nytt affärssystem handlas upp i Sverige

In Nyheter, Cloud / Förvaltning, ECM, Microsoft Dynamics 365 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I en ny undersökning från Xledger bland svenska tjänsteföretag har man gått igenom de viktigaste och mest efterfrågade egenskaperna vid val och upphandling av nytt affärssystem. Som tillgång till molnstöd, integrationer, automatisering och säkerhet. Undersökningen visar även att företagen är fortsatt positiva till helt molnbaserade affärssystem, 31 procent har ett molnbaserat system idag och 38 procent kommer överväga det vid nästa utvärdering. Endast 28 procent är oroliga för säkerheten i molnbaserade system. Dessutom visar det sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon