Vinoteket visar upp nytt uttryck, internationaliserar e-handeln

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grebban har växt till att vara över 120 anställda och fortsätter belägga egna styrkorna med en blandning av e-handelsutvecklingsuppdrag samt UX/koncept/design-åtaganden. Vinoteket, via danska Vinoteket.com ApS, är senast ut att få en ny design, ID och ett helt nytt uttryck av den multidisciplinära byrån.

0 st
flaskor vin per person dricker svensken, räknat alkohol/år i vin
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Kanske för att kunna ta upp mer internationell konkurrens som framgångsrika Vivino. I ett uttalande säger Vinoteket att:

” – Den nya visuella identiteten är en blandning mellan mjuka och jordnära färger, stark karaktäristisk typografi och ett varmt och välbekant fotografiskt uttryck. Identiteten går ihop med en e-handelssajt som är inriktad på användarvänlighet och inspiration – helt enkelt platsen att gå till för rekommendationer och i vinpedagogiska syften.”

Allt har givetvis även försetts med en digital nysatsning. Vinoteket.se är ett custom-projekt med PWA front i jQuery och mycket mer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Modebolaget handlar upp svensk partner, siktar på miljarden